Personvern og bruksvilkår

Disse vilkårene gjelder fra 20.mai 2021. Sulten AS kan fritt endre vilkårene for bruk, kjøp og personvern. Vi er opptatt av å ta godt vare på informasjonen om deg. Her kan du lese om hvilke data vi samler inn og hvordan det brukes.

Personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel navn og e-postadresse. Slike opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne gi deg en best mulig kundeopplevelse.

Behandlingsansvarlig og Databehandler

Sulten AS, organisasjonsnummer 925569852 og adresse Hagegata 1b 0577 Oslo, er behandlingsansvarlig for dataene som samles inn. Sulten vil kunne benytte databehandlere for å bistå med å levere tjenester til deg.

Samtykke

Når du bruker appen vår (Sulten), samtykker du til at du godtar vår personvernerklæring.

Dine data og bruken av dem

Data som samles inn lagres hos Firebase (personversnerklæring) og de er databehandler for tjenesten. All data er anonymisert. Vi har på ingen måte muligheten til å identifisere hvem du er.

  • DATA OM DET DU GJØR I APPEN: For at appen skal fungere må vi spare på en del informasjon som oppskrifter du trykker inn på, hvor lenge du ser på oppskriftene, ting du har lagt til i handlekurven og lignende.Vi bruker Firebase og andre verktøy ved behov for å lære om, forbedre og videreutvikle brukeropplevelsen. De forteller oss for eksempel hvilke sider som er mest besøkt og hvor lenge besøkene varer. 
  • COOKIES: Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg bedre tjenester. De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.
  • ANALYSE: Analyseverktøyet Google Analytics setter to informasjonskapsler til bruk i analyse av bruksmønstre, disse kapslene begynner på _ga og _gid.

Samarbeid/kampanjer

Sulten samarbeider med utvalgte aktører og gir de mulighet til å dele tilbud, produkter og/eller informasjon til deg som bruker gjennom Sultens kampanjeside. Aktørene og deres innhold er godkjent av Sulten. Dersom brukeren går inn på aktørens nettside gjennom eksterne lenke, har ikke Sulten ansvar for innholdet som vises i sidene.

Rettslig grunnlag

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene er Sulten berettigede interesse i å kunne administrere tjenesten til deg (GDPR artikkel 6 nr. 1, bokstav f). Vi samler ikke inn personopplysninger som ikke er relevant og nødvendig for å levere Sulten til deg som kunde. Vi selger aldri personopplysningene dine videre til andre selskaper.

Hvilke rettigheter har du?

  • KORRIGERING: Du har rett til å be om korrigering av personopplysningene dine dersom de ikke er korrekte, og dette inkluderer retten til å utfylle ufullstendige personopplysninger. Siden Sulten er en digital tjeneste kan du selv korrigere opplysningene på Min side.
  • DATAPORTABILITET: Du har rett til å få med deg dataene vi har lagret om deg hvis du slutter å bruke Sulten. Kontakt oss på feedback@sulten.app så hjelper vi deg.
  • SLETTING: Personopplysningene vi har lagret om deg slettes når ditt abonnement avsluttes. Personopplysninger direkte knyttet til transaksjoner må vi imidlertid lagre i 5 kalenderår for å oppfylle bokføringsloven. Opplysninger vil eventuelt også kunne bli lagret lenger om nødvendig for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav. Du har for øvrig rett til når som helst å kreve sletting av personopplysningene som behandles av Sulten, samt til å protestere mot behandlingen og eventuelt påklage behandlingen til Datatilsynet.

Bruksvilkår

Sulten er en digital nettjeneste som hjelper deg å bruke mindre tid på mat planlegging, spare mer penger og kaste mindre mat. Sulten app er gratis å laste ned og gratis og bruke. Sulten skal utelukkende brukes i private sammenhenger. Innholdet på nettsiden og i appen eies av Sulten AS. Det er ikke lov å kopiere innhold og oppskrifter fra Sulten uten vår tillatelse.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, så ta kontakt på feedback@sulten.app.